Jordemoderkonsultation med fokus på samtale

Mavens Mirakel tilbyder individuelle jordemoderkonsultationer – når du og din partner har tid. På den måde kan vi nå at komme i bund i samtalen, og du og din partner skal ikke nødvendigvis tage fri fra arbejde for at komme til jordemoder.

Måske du er en af de mange gravide, der døjer med graviditetsgener, så kan vi tale om, hvordan du og din partner kan være med til at mindske eller afhjælpe generne.

Det kan også være, at det er tankerne omkring fødslen, der fylder mest: Hvordan ved jeg at jeg er i fødsel, hvad kan vi gøre derhjemme for at lindre vesmerterne, hvornår skal vi ringe til fødegangen, hvilke smertelindringsmuligheder er der på sygehuset, hvordan kan jeg som partner bedst støtte den fødende undervejs?

Måske fylder bekymringerne meget, såsom tankerne om at gå meget i stykker eller en tidligere traumatisk fødsel? Eller måske har I brug for at snakke om fødselsmåden – vaginal fødsel eller kejsersnit?

Det kan være I er optagede af den proces I er midt i, nemlig den mentale forberedelse på forældreskabet og det ansvar, der følger med. Hvilke ting skal der anskaffes til barnet, og hvordan bliver den første tid med barnet derhjemme?

Vi kan tale om det, du og din partner har behov for – det er Jer, der er i centrum!

I kan vælge at booke enkelte konsultationer hos mig, som enten kan erstatte de konsultationer, I får tilbudt i det offentlige, eller ligge ud over det offentliges tilbud.

I kan også vælge at lade mig varetage alle jordemoderkonsultationer igennem hele graviditeten. I vil mindst få tilbudt det antal konsultationer, som det offentlige tilbyder, eller flere, efter behov. Kontakt mig for at aftale en samlet pris.

Jeg tilbyder konsultation primært i hverdagen i dagtiden, men hvis I har behov for andre tidspunkter, kontakt mig endelig, så finder vi ud af noget!

 

Læs mere om de andre tilbud herunder:

* Jordemoderkonsultation med gravidmassage

* Jordemoderkonsultation med akupunktur

* Jordemoderkonsultation med fokus på balance i bækkenet (vejledning i øvelser til at optimere barnets indstilling i bækkenet)

* Jordemoderkonsultation med barselsmassage

* Barselskonsultation for mødregrupper

* Om behandlingerne generelt